Sport

De ce să folosești bonusurile la pariuri sportive?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De ce să folosești bonusurile la pariuri sportive?

La nivel global, până în prezent, aproximativ 4,6 miliarde de persoane au pariat (în statele europene ponderea este de 42, 5% pariuri sportive și 32, 4% jocuri de cazinou). Casele de pariuri promovează free bets, în timp ce pe platformele online de cazinoro.com sunt promovate bonusurile fără depunere, rotirile gratuite, mega spins și bonusurile cashback.

Fiecare tip de bonus oferit poate reprezenta un potențial avantaj pentru jucător. Numai că, nu toate aceste recompense oferă aceleași caracteristici, iar un bonus de calitate presupune niște clauze care sunt favorabile jucătorului. În cele ce urmează vom analiza ce înseamnă un bonus avantajos la pariuri sportive, care sunt cerințele la care trebuie să fie atent jucătorul și care sunt beneficiile unui bonus bine ales.

Bonusuri la pariurile pe sporturi

Oferta de bonusuri ale agențiilor sportive include în mod obișnuit bonus de bun venit, free bets (pariuri gratuite), bonusuri acumulator, bonus cu extra câștiguri la pariurile plasate pe anumite tipuri de evenimente, recompense sub formă de cote mărite/cote speciale și pariuri fără risc.
Astfel de bonusuri implică obținerea unor sume de bani care sunt acordate la depunere sau ca urmare a efectuării unor acțiuni specifice (fără depunere). Un exemplu în acest sens este bonusul la verificare în urma căruia jucătorul primește bani pentru că a îndeplinit o formalitate impusă de agenția de pariuri.

Cazinoro.com
Cât de util este un bonus la pariuri sportive?

Privit din perspectiva obținerii unui capital de joc care este primit în mod gratuit, acesta poate fi deja considerat un avantaj. Practic, jucătorul primește o sumă de bani care poate fi utilizată pentru multiplicarea câștigurilor la următoarele pariuri pe care le plasează. În cazul bonusurile multiple sau acumulator, jucătorul primește o creștere procentuală la câștig în funcție de nivelul corect al predicțiilor, iar câștigurile pot crește cu până la 75% -100% în anumite cazuri.

Un alt aspect care dovedește utilitatea unui astfel de pariu este extinderea piețelor pe care se poate paria. Jucătorul poate încerca noi tipuri de pariuri și poate experimenta. În plus, pariurile fără risc îi oferă jucătorului posibilitatea de a nu își impune o limită la pariu (dacă nu este stabilită nicio astfel de clauză în termenii de utilizare a bonusului). Acest lucru echivalează cu șansa de a obține un câștig maxim, iar în caz că pariul nu se dovedește inspirat, banii pariați oricum se întorc în contul acestuia.

Clauzele bonusului – termenii care pot transforma bonusurile în dezavantaje pentru jucător

Indiferent de tip, bonusurile implică o serie de condiții care le pot transformă instant în dezavantaje pentru jucător. Iată care sunt clauzele unui bonus la pariuri sportive care pot influența câștigurile pe care le poate obține pariorul:

• Valoarea cotei la care trebuie să se pariere – în general, toate bonusurile la pariuri sportive sunt condiționate de plasarea pariului cu banii din bonus la o anumită cotă (pe bilete simple sau multiple). Bonusurile avantajoase sunt cele la care agenția de pariuri oferă un interval de pariere, astfel încât jucătorul să opteze pentru cota care îl avantajează.

• Cerințele de rulaj – cu cât sunt mai mari, șansele ca retragerea bonusului să se realizeze la suma maximă sunt în scădere.

• Obligativitatea parierii cu un singur bonus activ – jucătorul nu poate revendica mai multe tipuri de bonusuri pentru că acestea ar fi anulate, fiind obligatorie doar utilizarea bonusului curent.

• Miză de pariere limitată – jucătorul este condiționat să pariere doar maximul sumei permise.

• Câștiguri plafonate la o valoare specificată – oricât de mult ar reuși să câștige jucătorul, suma maximă va fi aceeași.

• Excluderea opțiunii de Cash-out – pariorul nu poate folosi această opțiune atunci când are bonusul activat.

Activarea unui bonus la pariuri sportive sau la cazinou îi poate deschide jucătorului numeroase posibilități de câștig. Însă, dacă nu este ales în mod corespunzător, aceste șanse scad considerabil. De aceea, bonusurile de top la pariuri sportive, precum și pariurile la care vor fi utilizate trebuie alese cu atenție, astfel încât să poată genera câștiguri pe termen lung.

Comments are closed.